Rólunk

Cégünk 2001 óta stabilan működik Sopronban, telekommunikációs eszközök, és azok tartozékait forgalmazza, kínálatunkban többek között megtalálhatóak, új kártya független mobiltelefonok mellett a tartozékok, kiegészítők, navigációk, laptopok, fényképezőgépek és egyéb számítástechnikai eszközök.

Biztonsági és megfigyelő kamerarendszerek telepítése teljes diszkrécióval, LCD televíziók, projektorok bérbeadása.

Vállaljuk garancián belüli és túli típusfüggetlen mobiltelefon, Gps, Notebook szervizelését, 10 éves tapasztalattal, mely a hiba mértékétől függően akár a helyszínen is megvárható.
Az általunk eladott használt készülékekre 1 hónap teljes körű garanciát,és 1 év ingyenes szervizt, a nálunk javított termékekre 6 hónap garanciát vállalunk.

Új kártya független mobiltelefonokra forgalmazóktól függően 12-24 hónap gyári garanciát adunk.

Kérjük, amennyiben segítségére lehetünk, vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, készséggel állunk rendelkezésére. Tevékenységünket próbáljuk úgy végezni, hogy annak színvonala a vásárlóink által elvárt követelményeknek maximálisan megfeleljen. Üzletpolitikánknak megfelelően, szolgáltatásunk során törekszünk az ügyfélközpontúságra, melyet ötvözünk a legújabb technikai lehetőségekkel, a meglévő ügyfeleink megtartása, illetve az újabb vásárlói kör megszerzése érdekében.
Munkatársaink közel egy évtizedes szakmai tapasztalata a telekommunikációs piacon, garancia a szakértői kiszolgálásra!